Seng me skuffer, fyrtræ, seng, opbevarin

Seng med opbevaring

Seng i fyrretræ med 6 skuffer under.

Denne seng er tegnet til en kunde der ønskede sig mere opbevaringsplads i sin lille lejlighed. Der er 3 skuffer på hver side hvor man kan gemme alt det væk man ikke vil have liggende fremme.

Har du specielle ønsker til en seng som man ikke kan få andre steder så laver vi gerne din nye seng.

Seng med opbevaring - til dem der ønsker mere plads

Det kan være meget svært at finde flotte og praktiske opbevaringsmuligheder, som passer perfekt til hjemmet. Har du f.eks. et lille soveværelse, hvor du ikke har nok opbevaringsplads eller ønsker du blot at kunne organisere dine ting bedre. Så har Fundi Møbelsnedkeri løsningen til dig.


Jeg tilbyder flotte og praktiske løsninger til din seng, som sikrer dig et mere ryddeligt værelse og hjem, som giver ro i sindet. Om det så er til sengetøj, lagner, tøj og sko eller så meget andet, så laver Fundi Møbelsnedkeri flotte og funktionsdygtige senge med gode opbevaringsmuligheder. Udover at hjælpe med dit opbevaringsproblem, så er senge med opbevaring også moderne og kan hjælpe med at give dit værelse et helt bestemt udtryk.

Så har du specielle ønsker til en seng, som ikke kan fås andre steder, så laver Fundi Møbelsnedkeri den gerne for dig.

Opbevaring til alle typer af senge

Der findes senge i mange forskellige typer, størrelser og former. Her hos Fundi Møbelsnedkeri tilbyder jeg opbevaringsløsninger til alle typer. Så søger du en enkeltmandsseng med opbevaring, dobbeltseng med opbevaring eller andet, så finder vi en løsning på problemet.

 

Vi prøver så vidt muligt at lave løsninger, som er bygget op omkring kundens ønsker. På denne måde sikrer vi os et produkt, som passer perfekt ind på dit soveværelse, som giver mere plads og gør det lettere for dig at holde soveværelset rent og nydeligt.

Er du også træt af at børnenes værelse altid flyder med tøj, sengetøj m.m.? Er du bange for det minefelt af Lego, som bare venter på at blive trådt på, efter at børnene har glemt at rydde det væk? Vi har løsningen. Fundi møbelsnedkeri tilbyder også opbevaringsmuligheder til børnesengen. På denne måde slipper du for at skulle opbevare legetøjet eller børnetøjet i hele hjemmet, og dermed have det samlet på et sted.

Mangler du en daybed til hjemmet?

En daybed er et fantastisk møbel, som kan bruges i hele hjemmet. En daybed kan bruges til flere ting f.eks. som sofa i stuen, en seng eller blot til at kunne trække sig tilbage med en god bog og en kop kaffe. Mulighederne er mange og hos Fundi Møbelsnedkeri ville vi elske at lave din daybed.

Har du allerede en daybed i forvejen, men har et ønske om at få mere opbevaringsplads? Så er det også muligt hos os, at købe speciallavede opbevaringskasser som passer perfekt til din daybed.