Dansk håndværk og design 

 

Jeg tror på at det kan betale sig at gøre sig umage med det man laver, og jeg holder af at fordybe mig i mit håndværk. På mit værksted nyder jeg duften af træet og jeg elsker at udfordre min kreativitet i skabelsen af et møbel.  Min ambition om at opnå den perfekte løsning driver mig til at kæle for hver eneste stykke træ jeg arbejder med.

 

Mit design er inspireret af de stolte håndværksmæssige traditioner der kendetegner dansk møbelkunst. Det er tidløst, og dog moderne med en udsøgt finish. Jeg stræber efter et funktionelt og enkelt udtryk.

 

Når jeg udvælger træet, går jeg op i at udvælge de bedste og mest egnede materialer og jeg har tanke på bæredygtighed. Det er mit ønske at møblet skal kunne holde i generationer, og være til sand glæde for køberen.

 

Når jeg ikke skaber møbler efter eget design, udfører jeg specialopgaver i samarbejde med en kunde. Her sætter vi sammen rammerne for designet som så skitseres til godkendelse, og siden udføres i det ønskede materiale

 

Når du investerer i et møbel fra FUNDI, får du et håndlavet stykke design, som har modtaget al min opmærksomhed og kærlighed igennem hele processen fra skitse til sidste olie-strøj.